fbpx

GLi Yhtiöt – Referenssit

Tarjoamme yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia logistiikka-, kuljetus-, ja varastointipalveluita.

Lue referenssit!

Referenssi: BE Group

GLi hoitaa Suomen suurimman teräksen toimittajan, BE Groupin teräksen jakelukuljetuksia.

”Pienen hiilijalanjäljen lisäksi kumppanuudessa on suuri merkitys myös kustannuksilla ja rautaisella ammattitaidolla. GLi on kilpailukykyinen ja tehokas kuljetuskumppani. Arvostan erityisesti luotettavuutta ja yhteistyön sujuvuutta” kertoo BE Groupin logistiikkapäällikkö Mika Häkkänen.

Terminaali ja varastointipalvelut GLi Yhtiöt

Referenssi: FlexIT Finland

FlexIT Finland löysi GLi:stä sopivan kokoisen ja joustavan logistiikkakumppanin ja sai varaston ulkoistamisella lisää tuotantokapasiteettia.

”GLi vastaa meidän tuotannon raaka-aineiden varastoinnista Suomessa. Kumppanuuden suurin hyöty on ollut se, että meidän ei ole tarvinnut investoida uusiin toimitiloihin kun olemme voineet siirtää suuren osan varastosta pois omista toimitiloista ja olemme saaneet siten lisättyä tuotantokapasiteettia”, kertoo FlexIT Finlandin Eero Lahtinen

 

Terminaali ja varastointipalvelut GLi Yhtiöt

Asiakastyytyväisyys

GLi:n asiakkaat ovat tyytyväisiä ja suurin osa heistä on valmiita suosittelemaan yritystämme ja palveluitamme kollegoilleen. Tämä käy ilmi viimeisimmästä asiakastyytyväisyystutkimuksestamme, jossa saimme NPS-luvuksi +58, joka ylittää selvästi kuljetus- ja logistiikka-alan keskiarvon.

 

Terminaali ja varastointipalvelut GLi Yhtiöt

Etsitkö luotettavaa logistiikkakumppania?

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tilaa alkukartoitus. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue lisää!

Tarvekartoitus