fbpx

GLi Yhtiöt – Great Place to Work

Olemme tutkitusti hyvä työpaikka!

GLi Express Oy on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka.

Great Place To Work -sertifiointi™ on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus, joka kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place To Work®:n myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Työntekijäkokemus on tutkittu Trust Index -henkilöstötutkimuksella ja siksi sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin.

”Työvoimapula vaivaa tänä päivänä yhä useampaa alaa ja parhaiten yritykset pärjäävät huolehtimalla henkilöstöstä. Olemme vahvasti kasvupolulla strategiamme mukaisesti ja henkilöstön hyvinvointi on sen kivijalka ja se on oltava kunnossa. Saamme tämän tunnustuksen kautta lisää uskoa, että tekemisemme henkilöstön eteen on myös hyvällä polulla oikeaan suuntaan. On erittäin arvokasta saada tietää, miten henkilöstömme ajattelee tällä hetkellä. Meillä on tapahtunut isoja muutoksia viimeisen vuoden aikana ja muutostilanteet ovat haastavia johtamistilanteita, ja näissä olemme tulosten valossa onnistuneet. Tästä on erittäin hienoa jatkaa yhtiön kehittämistä halutuimmaksi työpaikaksi.” kertoo Gli Express Oy:n toimitusjohtaja Rami Keinänen.

81% tutkimukseen vastanneista koki työpaikkamme olevan Great Place To Work™ .

Terminaali ja varastointipalvelut GLi Yhtiöt

Meillä töissä

GLi:llä työskentelee noin 70 henkeä. Rautainen ja osaava henkilökuntamme koostuu koulutetuista logistiikka-alan ammattilaisista, jotka tuntevat oman roolinsa osana asiakkaidemme logistista ketjua. Millaisia työtehtäviä ja työntekijöitä meillä on? Lue lisää alta.

 

Gli:n toimtusjohtaja Kristian Lella kouluttaa tulevia kuljettajia jotka seisovat pöydän ympärillä.

Töissä GLi:llä: Miika – kuljettaja

Rauta liikkuu ja maisemat vaihtuu, kun ratin takana on kuljettajamme Miika. Hän tuli töihin GLi:lle vuonna 2017, armeijan päättymisen jälkeen. Parin vuoden kuluttua hän lähti tekemään muita hommia, mutta palasi takaisin taloon jo puolen vuoden jälkeen.

 Miikan työtehtäviin kuljettajana kuuluu pääasiassa raudan lastaaminen ja jakaminen asiakkaille. Tyypillinen työpäivä alkaa aamulla klo 6-7 aikaan tavaroiden lastauksen suunnittelulla.
”Jokainen kuorman lastaus on erilainen – välillä haastava ja välillä taas helppo. Kuljetettava tavara vaihtelee, joten suunnittelussa pitää ottaa huomioon tavaran paino ja pituus. Lisäksi pitää suunnitella missä järjestyksessä tavarat laittaa kyytiin, jotta ne saadaan myös jaettua oikeassa järjestyksessä asiakkaille” kertoo Miika.

”Kun tavarat on lastattu, valmistaudun jakamaan ne asiakkaille saman tai seuraavan päivän aikana, hieman kuormasta riippuen” kertoo Miika. Useimmin Miika suuntaa Lahteen tai Turkuun Be Groupin teräspalvelukeskukseen. Joskus kuormana on kevyempää tavaraa Mäntän paperitehtaalta.

Miika viihtyy hyvin tien päällä liikkuvassa työssään: ”Mielestäni parasta työssäni on se, että jokainen päivä on hieman erilainen” hän kertoo. ”Tykkään myös erilaisista maisemista, joita päivän aikana pääsen näkemään”, Miika lisää.

Töissä GLi:llä: Raine – terminaalityöntekijä

Kello on kuusi aamulla, kun Tampereen Sarankulman terminaalissa työskentelevä Raine purkaa jo ensimmäistä paperikuormaa varastoon. Päivän aikana lavat vaihtavat paikkaa tiuhaan, kun trukki liikkuu lastauslaiturilta halliin ja takaisin lukemattomia kertoja. Työtä terminaalissa tehdään kahdessa vuorossa niin sisä- ja kuin ulkotiloissa. Työskentely on nopeatempoista, koska erilaista tavaraa liikkuu terminaalin läpi koko ajan.

”Kevyttä talouspaperia, painavia rautapalkkeja – ja kaikkea siltä väliltä. Välillä tavaraa puretaan rekasta varastoon ja kohta se taas lastataan jakeluautoon”, kuvaa Raine monipuolisia työtehtäviään.

Hyvät organisointikyvyt ovat työssä tarpeen, kun tavaroita siirrellään 6000 neliön hallissa. ”Juu, kyllä siinä järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta tarvitaan – tilaa ja hyllymetrejä piisaa” naurahtaa Raine.

Terminaalissa työskentelevä Raine on pitkän linjan logistiikka-ammattilainen. ”GLi:lle tulin töihin vuonna 2019, mutta kokemusta on karttunut jo 40 vuoden ajalta”, kertoo Raine. ”Olen kyllä viihtynyt täällä hyvin. Ja mikäs siinä on viihtyessä kun saa tehdä hommia aika itsenäisesti, hyvässä työporukassa jossa on hyvä työhenki”.

Terminaalityöntekijä nostaa trukilla talouspaperilavaa varastossa.

GLi työntekijöitä pääsi ääneen Radio Rockilla

Työntekijämme Aleksi ilmoitti taannoin muilta salaa porukkamme Radio Rockin kilpailuun. Kuuntele poikien reagtiot Suplasta. GLi:n toimistolla piipahdetaan jakson kohdassa 1:30:00


Kuuntele jakso täältä

Etsimme jatkuvasti joukkoomme ammattitaitoisia logistiikan osaajia

  • B ja C -ajokortin omaavia kuljettajia
  • Yhdistelmäajoneuvon kuljettajia
  •  Varastotyöntekijöitä
  •  Trukinkuljettajia 

 

Lähetä avoin hakemus oheisella lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä sähköpostitse janne.lehtinen@gli.fi

Avoin hakemus

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn