fbpx

Yritys – GLi Express Oy

GLi Express Oy – Aidosti mukana yhteistyössä

GLi Express Oy on Pirkanmaalla toimiva kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoava yritys. Päivittäistä kuljetustoimintaa johdetaan Tampereen Sarankulman logistiikkakeskuksesta. Tällä hetkellä GLi työllistää yli 70 logistiikan ammattilaista ja henkilöstömäärä kasvaa tasaisesti vuosittain.

GLi:n tarina sai alkunsa keväällä 2006 kun Kristian Lella ja Vesa Koivula perustivat yrityksen. Tällöin oli tarkoitus aloittaa kouluttamaan autonkuljettajia ja yleisesti jokaista logistiikan parissa työskentelevää.

”Heti ensimmäisenä päivänä perustamisen jälkeen ostimme kuitenkin kaksi rekanveturia Lepän Petriltä Forssasta. Ajoimme niillä vuosia ja samalla koulutimme kuljettajia ja uusia liikenneyrittäjiä” muistelee Lella GLi:n ensimmäisiä vuosia.

Tänä päivänä tuosta ajasta on jäljellä vain kuljetusliiketoiminta ja sen rinnalle on tullut vahvasti varastointi- ja henkilöstöpalvelut. ”Vuonna 2013 GLi Express Oy siirtyi kokonaan omistukseeni ja nyt kymmenen vuotta myöhemmin liikevaihto on viisinkertainen” kertoo Lella.

”Yritystoiminnan kehittäminen vaatii kuitenkin jatkuvaan panostusta ja vuoden 2022 alussa huomasin pohtivani yön pikkutunteina vaihtoehtoja, miten yritykseen saadaan uutta osaamista ja tietotaitoa. Vastaus tuli sattumalta vastaani LinkedInissa, kun Keinäsen Rami etsi uusia työmahdollisuuksia. Autokauppojen tiimoilta meillä oli Ramin kanssa takana jo vuosien yhteistyö ja melko nopeasti yhteisten keskustelujen jälkeen huomasin, että Ramilla oli paljon uutta näkemystä ja ajatukset yrityksen kehittämisestä tulevaisuudessa olivat kanssani yhteneväiset. Tällöin lähdimme rakentamaan kehityssuunnitelmaa, jonka osana oli Ramin aloittaminen toimitusjohtajana vuoden 2023 alussa ja osakkaaksi tulo saman vuoden syksynä” Lella kertoo.

Kristian Lella toimii itse edelleen GLi:n hallituksen puheenjohtajana sekä vastaa yrityksen myynti- ja markkinointitoiminnoista.

”Ajatustyö vastuun jakamisesta tai sen ”luovuttamisesta” 17 vuoden yritystoiminnan jälkeen kesti minulla useamman kuukauden. Yrityksen kehityksen sekä oman jaksamisen vuoksi, päätös on osoittautunut ehdottomasti oikeaksi” toteaa Lella nyt jälkikäteen.

”GLi sai Ramista ammattijohtajan joka osaa katsoa asioita uudella tavalla ja tuo valtavan ison osaamisensa yrityksen kehittämiseen. Kasvumme on ollut huimaa viimeisen vuoden aikana ja luottavaisin mielin kuljemme kohti tulevaa. Kasvu, vihreä logistiikka, henkilöstö- ja asiakaskokemus ovat asioita joihin haluamme panostaa – nyt ja tulevaisuudessa” lisää Lella.

Kuvassa GLi Express Oy:n osakkaat toimitusjohtaja Rami Keinänen (vas.) ja hallituksen puheenjohtaja Kristian Lella.

Työllistämme jo yli 70 ammattilaista

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2006

50 omaa kuljetusyksikköä ja 100 lisää kumppaneillamme

Liikevaihtomme on noin 7 miljoonaa euroa

Olemme palveleva kuljetusliike ja luotettava logistinen kumppani yrityksellesi

Visionamme on olla asiakkaallemme luotettavin kumppani. Palvelukonseptimme rakennetaan asiakkaan liiketoiminnan erityispiirteet huomioiden, ja asiakas saa yhdistelmän saumattomasti kokonaisuutena yhteen toimivia palveluita.

Palveluratkaisuissamme keskitymme asiakkaiden laatuodotusten ymmärtämiseen. Asiakkaan toiminnan eli logististen verkostojen, asiakasketjujen ja aikataulujen ymmärtämiseen, palvelutarpeen ja asiakkaan logistiikka-ajattelun syvällinen ymmärtäminen takaa sen, että asiakas saa palvelun sovitun mukaisena.

 

Terminaali ja varastointipalvelut GLi Yhtiöt
Gli:n toimtusjohtaja Kristian Lella kouluttaa tulevia kuljettajia jotka seisovat pöydän ympärillä.

Yhä laadukkaammin, yhä luotettavammin

Johdamme kaikkia toimintojamme reaaliaikaisen toimintajärjestelmän avulla, mikä varmistaa logistiikan suunnittelijoiden, kuljettajien, terminaalihenkilökunnan ja hallinnon saumattoman yhteistyön yhteisessä järjestelmässä. Rautainen ja osaava henkilökuntamme koostuu koulutetuista logistiikka-alan ammattilaisista, jotka tuntevat oman roolinsa osana logistista ketjuasi.

Toimiaksemme palvelulupaustemme mukaisesti olemme sitoutuneet toimintamme laadun jatkuvaan kehittämiseen. Jo useamman vuoden ajan sertifioidut järjestelmät, kuten laatujärjestelmä ISO 9001 ja ympäristöjärjestelmä ISO 14001 ovat olleet osa johtamisjärjestelmäämme. Olemme sitoutuneet toimintamme päästöjen kompensointiin ja vähentämiseen myös oman GLi Green Via -toimintamallimme myötä.

Näin voidaan voittaa asiakkaan luottamus ja lunastaa oma paikka ketjussa, osana asiakkaan liiketoimintaa – puhua todellisesta kumppanuudesta!

MISSIO

 • NKuljetamme ja huolehdimme asiakkaan tuotteista vastuullisesti

VISIO

 • NHoukutteleva ja kiinnostava logistiikkayhtiö
 • NLuotettavin kumppanisi

ARVOT

 • NKehitän
 • NKunnioitan
 • NRatkaisen
 • NYksinkertaistan

TAVOITTEET

 • NPitkät asiakassuhteet
 • N0 työtapaturmaa
 • NKohti päästöttömyyttä
 • NHaluttu ja varma työpaikka
 • NKannattava kasvu