fbpx

Sisälogistiikka

Sisälogistiikka – mitä se tarkoittaa?

Sisälogistiikka tarkoittaa kaikkea yhden toimipaikan, varaston, terminaalin, tehdasalueen tai vastaavan yksikön sisällä tapahtuvaa tavaroiden tai materiaalien käsittelyä. Siihen voi kuulua monenlaisia toimintoja, kuten tavaroiden vastaanottoa ja lajittelua, sisäistä kuljetusta ja jakelua, hyllytystä, lähtevien tuotteiden keräilyä ja lähetysten pakkaamista sekä varastointia ja varastonhallintaa. Sisälogistiikkaan kuuluu myös tavaroiden purku konteista tai rekoista ja vastaavasti myös niihin lastaaminen. Sisälogistiikkakumppanina GLi tarjoaa myös monia lisäarvopalveluita kuten myymäläkalusteiden kokoonpanoa, viimeistely- ja sesonkipalveluita.

GLi:n tarjoamia sisälogistiikkapalveluita voivat hyödyntää erilaiset organisaatiot ja eri alojen yritykset, jotka tuottavat materiaaleja tai jakelevat tavaroita. Erityisesti palvelut sopivat teollisuuden ja kaupan alan toimijoille tai keskittymille, kuten kauppakeskuksille ja esimerkiksi maahantuojille, verkkokaupoille ja tukkukaupoille, jotka käsittelevät suuria määriä tavaroita ja tarvitsevat nopeita kuljetuksia. Hyvin suunniteltu ja toimiva sisälogistiikka auttaa säästämään aikaa ja resursseja, vähentämään kustannuksia sekä parantamaan toimitusketjun suorituskykyä.

Terminaali ja varastointipalvelut GLi Yhtiöt

Mitkä ovat sisälogistiikan ulkoistamisen vaihtoehdot?

Sisälogistiikan toimintoja voi ulkoistaa osittain tai kokonaan – laajuus on aina tapauskohtaista. GLi:n sisälogistiikkapalvelut ovat suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman tehokkaasti. Palvelut räätälöidään tarkoituksenmukaisiksi ja mitoitetaan järkevästi. Aloitamme suunnittelun aina huolellisella tarvekartoituksella, jossa tutustumme yrityksesi toimitusketjuun ja prosesseihin sekä määritämme yhdessä tarpeet ja tavoitteet. Sen perusteella tarjoamme räätälöidyn palvelukokonaisuuden, johon voi kuulua myös kuljetus ja terminaalipalvelut sekä henkilöstövuokraus.

Sisälogistiikkakumppanina voimme toimia yrityksesi omissa tiloissa tai vaihtoehtoisesti varastointipalvelut voidaan siirtää kokonaan meidän tiloihin.

Mitkä ovat sisälogistiikan ulkoistamisen hyödyt?

Sisälogistiikan ulkoistuksesta on monia hyötyjä niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin. Osaavan kumppanin logistiset ratkaisut tehostavat toimintaasi ja luovat yrityksellesi uusia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Isoimpia ulkoistuksen hyötyjä on yleensä sen joustavuus ja kustannustehokkuus. Kun ostamasi palvelut skaalautuvat liiketoimintasi, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, syntyy myös kustannussäästöjä. Esimerkiksi toimintasi volyymin kasvaessa me huolehdimme siitä, että käytössäsi on riittävästi varastotilaa ja työntekijöitä. Toisaalta toimintasi supistuessa, kustannuksia ei aiheudu tyhjästä hyllytilasta tai toimettomasta henkilökunnasta. Et siis maksa mistään turhasta, ainoastaan käyttämistäsi palveluista ja tilasta. Sitovista kiinteistä kuluista tulee muuttuvia kuluja ja niiden ennustettavuus lisääntyy.

Kun logistiikka on luotettavan kumppanin käsissä, tekeminen tehostuu ja toiminnan laatu paranee. Tämä lisää myös kilpailukykyäsi, kun toimitusvarmuus ja asiakastyytyväisyys paranevat.

Tunnemme sisälogistiikan haasteet ja mahdollisuudet. Olemme luotettava ja kokenut logistiikkakumppani. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme ja autamme löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut.

Terminaali ja varastointipalvelut GLi Yhtiöt

Sisälogistiikkapalvelut kauppakeskus Ideaparkissa

GLi avasi syyskuun alusta Lempäälän Ideaparkiin logistiikkakeskuksen, joka tarjoaa kaikille kauppakeskuksen yrityksille monipuoliset sisäiset logistiikkapalvelut. Palveluihin kuuluu mm. tavaralähetysten vastaanottoa, kauppakeskuksen sisällä tapahtuvaa tavaroiden siirtoa, keräilyä ja lähettämistä. Tarjolla on myös runsaasti varastotilaa ja yrittäjien arkea helpottavia lisäpalveluja.

Lue lisää Ideaparkin sisälogistiikkaratkaisuista täältä >>

Jos haet tehokasta sisälogistiikan kumppania – ota yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn

Kristian Lella henkilökuva

KRISTIAN LELLA

Hallituksen puheenjohtaja 

Myynti

+35850 919 2263
kristian.lella@gli.fi