fbpx

FlexIT Finland sai varaston ulkoistamisella lisää tuotantokapasiteettia

FlexIT Finland on vuonna 2012 perustettu yritys, joka valmistaa uusinta teknologiaa hyödyntäen hydraulisiin koneisiin letkuasennelmia. Ylöjärvellä toimiva yritys on mullistanut letkuasennelmien OEM-sarjatuotantovalmistuksen kehittämällään ja patentoimallaan tuotantokonseptilla, joka mahdollistaa letkuasennelmien tehokkaan sarjatuotantovalmistuksen sekä materiaalien ja valmistusprosessin sataprosenttisen jäljitettävyyden.

Logistiikkakumppanikseen FlexIT Finland on valinnut GLi Yhtiöt

”GLi vastaa meidän tuotannon raaka-aineiden varastoinnista Suomessa”, kertoo FlexIT Finlandin Eero Lahtinen ja jatkaa: ”Kumppanuuden suurin hyöty on ollut se, että meidän ei ole tarvinnut investoida uusiin toimitiloihin kun olemme voineet siirtää suuren osan varastosta pois omista toimitiloista ja olemme saaneet siten lisättyä tuotantokapasiteettia”.

Hydraulikoneiden letkuja ja FlexIT testilaboratorion laite.
Varastossa olevia tuotteita letkuasennelmien tuotantoon.

Sopivan kokoinen ja joustava kumppani

FlexIT Finland käyttää asennelmien valmistuksessa Bridgestone ja Semperit letkuja ja Intertracon liittimiä, jotka toimitetaan Suomeen Intertracon keskusvarastosta Italiasta.

”Tuotteet saapuvat Italiasta suoraan GLi:n varastolle, jossa ne puretaan kuormista ja varastoidaan nimikkeittäin. FlexIT Finland puolestaan tilaa meiltä tuotteita sitä mukaan kun niitä tarvitaan tuotannossa ja me kuljetamme ne Ylöjärven tehtaalle kahdesti viikossa” kuvailee GLi:n Kristian Lella palvelukokonaisuutta.

”GLi on meille sopivan kokoinen ja joustava kumppani. Yhteistyömme alkoi elokuussa 2021 ja olemme edelleen tyytyväisiä. Koemme saavamme ammattitaitoista ja täsmällistä palvelua”, kertoo Lahtinen. ”Erityisesti arvostan sitä, että ongelmatilanteen sattuessa, GLi:llä reagoidaan nopeasti.

FlexIT letkuasennelmien valmistusta.

Onko sinun yritykselläsi tarvetta varastotilalle?

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, teemme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen!