fbpx

Maahantuojien ja tukkuliikkeiden logistiikkakumppani

02/15/2024

GLi tarjoaa maahantuojille ja tukkuliikkeille monenlaisia logistiikkapalveluita kuten kuormien purkua ja tuotteiden lajittelua, varastointia sekä lähettämistä. Lämmintä ja turvallista varastointitilaa löytyy Tampereelta ja Lempäälästä lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen tarpeeseen.

Yritysten tuotteet voivat tarvittaessa vain kulkea varastomme kautta tai olla siellä säilytyksessä sen ajan, kun on tarvetta. Tarjoamme jokaiselle yritykselle aina räätälöityä palvelukokonaisuutta yhdessä tehdyn suunnitelman perusteella.

Varastointipalvelut maahantuojille ja tukkuliikkeille

”Varastointipalvelumme tuovat asiakkaillemme säästöä ja erityisesti joustoa liiketoimintaan, kun yritys maksaa vain käytetystä tilasta ja tehdystä työstä”, kertoo GLi:n hallituksen puheenjohtaja Kristian Lella. ”Jos yrityksen oma varasto on ajoittain puolityhjä, niin on turhaa maksaa siitä silloin kiinteitä kuluja, kun meiltä voi ottaa varastotilaa juuri tarpeen vaatiman määrän. Tai vastaavasti jos omassa yrityksessä varastot ovat täynnä, meillä hyllymetrejä riittää, eikä yrityksen tarvitse tehdä isoja investointeja lisätiloihin tai -henkilökuntaan”.

Paljon muutakin kuin vain varastointia

Palveluihimme kuuluu kuormien purku ja lajittelu joko eteenpäin lähetettäväksi tai varastoitavaksi, tarpeen mukaan tuotteittain, erittäin tai lavoittain. Puramme myös merikonttilähetyksiä ja samassa yhteydessä voimme huolehtia tuotteiden tarkistuksesta ja varastokirjanpidosta.

”Varastoituja tuotteita voidaan tilausten mukaisesti keräillä, pakata ja lähettää. Voimme myös käsitellä tavaraa varastolla asiakkaan toivomalla tavalla. Esimerkiksi yritykselle saapuvia tuotteita voidaan vastaanottaa useammasta paikasta, koostaa ne yhteen tai valmistella myyntieriin ja jakaa tai lähettää sen jälkeen eteenpäin jälleenmyyjille tai loppuasiakkaille haluttujen aikataulujen mukaisesti, vaikka päivittäin tai paketti kerrallaan”, kuvailee Lella.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Viime vuoden lopulla tehdyn asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan GLi:n logistiikka- ja varastopalvelut vastaavat asiakkaidemme mielestä odotuksia hyvin ja ne ovat toimivia ja joustavia.

”Myös nopea reagointi asiakkaiden pyyntöihin sekä hinta-laatusuhde keräsi hyvää palautetta. Saimme palvelumme kokonaiskeskiarvoksi 9, kouluarvosana-asteikolla mitattuna”, kertoo Lella.

 

Kysy kilpailukykyinen tarjous!

GLi:n terminaali- ja varastointipalveluita voivat hyödyntää monenlaiset yritykset, jotka jälleenmyyvät tuotteita yritys- tai yksityisasiakkaille. Tarjoamme myös verkkokaupoille sopivat varastointi- ja logistiikkaratkaisut.

Kerro meille millaiset ovat yrityksesi tarpeet, niin ehdotamme siihen soveltuvaa logistiikkaratkaisua! Yhteystietomme löydät täältä >

Ajankohtaista