fbpx

Onko yrityksesi vailla varastotilaa?

11/22/2023

GLi:n varastointipalvelut yrityksille


Onko yrityksesi varastotilat täynnä? Viekö tavaroiden lähetykset liikaa aikaa? Kaipaatko apua varastointiin? GLi tarjoaa yrityksellesi tehokkaat ja räätälöidyt ratkaisut kaikkiin näihin tarpeisiin.

Saat lisää varastotilaa ilman kiinteitä kustannuksia.

Kun yrityksesi kasvaa, etkä halua investoida omaan varastotilaan, voit ulkoistaa varastointisi meille. Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja suunnittelevat palvelun yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Kun liiketoimintasi tarpeet muuttuvat ajan myötä tai kausittain, palvelut skaalautuvat niiden mukaisesti. Näin sinulla on aina sopivat varastotilat ja -palvelut käytössäsi. Palveluista veloitetaan suoriteperusteisesti eli maksat vain käytetystä tilasta ja tehdystä työstä.

Joustavat varastointiratkaisut

Tarjoamme jatkuvan varastoinnin lisäksi myös lyhyt- ja pitkäaikaisia varastointiratkaisuja sekä välivarastointia. Varastotilaa meiltä löytyy tehokkaiden jakelureittien varrelta kahdesta logistiikkakeskuksesta, jotka sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa ja Lempäälän Ideaparkissa. Molemmat tilat sopivat myös sääherkän tavaran ensiluokkaiseen varastointiin.

Kattavat varastointipalvelut

Emme ainoastaan varastoi, vaan tarjoamme lisäksi kattavasti varastopalveluita: kuormien purkua ja lastausta, tuotteiden lajittelua, keräilyä, pakkausta, lavoittamista ja lähettämistä sekä varastokirjapitoa. Palvelumme sopivat hyvin esimerkiksi maahantuojille, sillä hoidamme Tampereen terminaalissamme myös merikonttilähetysten purkua. Kontin purkamisen yhteydessä huolehdimme myös lähetyksen ja tuotteiden tarkistuksesta ja varastokirjanpidosta. Purkamisen jälkeen tuotteet voidaan varastoida tai toimittaa eteenpäin haluttuihin osoitteisiin vaikka laatikko tai lava kerrallaan.

Ulkoista osittain tai kokonaan

Olemme täyden palvelun logistiikkatalo, joten voimme huolehtia yrityksesi varastointipalveluiden lisäksi sen koko logistiikkaketjusta tai tietystä osasta sitä. Tutustu lisää muihin palveluihimme tai ota heti yhteyttä ja varaa tarvekartoitus yrityksellesi!

Ajankohtaista