fbpx

Rautaiset kuljetusratkaisut teollisuuden toimijoille

03/13/2024

GLi liikuttaa Suomen maanteillä monenlaista tavaraa­­­, pääosin isoa, tilaa vievää tai raskasta. Kuljetuspalvelut teollisuuden toimijoille, isoista tehtaista pienempiin konepajoihin, ovat liiketoimintamme ydin.

Teräskuljetukset ovat yksi erikoisosaamisalueistamme. Kuljetamme raaka-aineita metalliteollisuuden tarpeisiin tehtaisiin ja tuotantolaitoksiin ja jalostettuina tai valmiina lopputuotteina jakelukeskuksiin tai suoraan asiakkaille. Käytössämme on sekä katto- että kylkiaukeavaa kalustoa, joiden kyydissä kulkee metalli-, teräs- ja alumiinituotteita laidasta laitaan, esimerkiksi metallilevyjä, teräspalkkeja, paperikoneen teloja ja alumiiniputkia – siis kaikkea mahdollista metalli- ja konepajateollisuuden tarpeisiin. Voimme myös tarvittaessa varastoida tai yhdistellä tavaraa terminaalissamme Tampereella.

Tarjoamme kuljetuksia, joilla pienennät yrityksesi päästöjä

Yritysten tavoitteena on tänä päivänä yhä enemmän vähentää omien toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Myös me suhtaudumme vastuullisesti ympäristöasioihin, siitä esimerkkinä ympäristöjärjestelmä ISO 14001 sertifiointimme sekä oma GLi Green Via -toimintamallimme, jolla olemme sitoutuneet toimintamme päästöjen vähentämiseen ja kompensointiin jo useamman vuoden ajan.

Kuljetusten päästöjen vähentäminen on GLi:ssa tärkeässä roolissa ja konkreettisesti se näkyy siinä, että ajamme nykyään lähes puolet kuljetuksista sähköllä tai uusiutuvalla dieselillä. Polttoaine on jalostettu sataprosenttisesti uusiutuvista jätteistä ja tähteistä ja se vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 prosenttia verrattuna perinteiseen fossiiliseen dieseliin.

Asiakkaamme saavat säännölliset päästöraportit, joiden avulla he voivat seurata kuljetuksista aiheutuvia päästöjä.

Kuljetukset kaiken kokoisiin tarpeisiin

Kuljetukset teollisuuden tarpeisiin ovat vain yksi osa GLi:n kuljetustoimintaa. Palvelemme kaikissa yritysasiakkaiden kuljetustarpeissa, olipa kyse sitten sopimus-, rahti- tai kappaletavarakuljetuksesta. Kuljetamme monenlaista kuormaa, tavaran painosta, koosta ja määrästä riippumatta. Kokemusta meillä on myös jakelukuljetuksista esimerkiksi tukku- ja vähittäiskaupan tarpeisiin.

Jokainen yritys on erilainen ja tarpeet ovat erilaiset. Me suunnittelemme jokaiselle asiakkaalle yksilöidyt ratkaisut ja kustannustehokkaat kuljetukset niihin soveltuvalla kalustolla. Kuljetamme nopeasti ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista

Olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme reagointinopeudestamme sekä joustavasta palvelustamme.

Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten GLi-asiakkaiden joukkoon.

Ajankohtaista