fbpx

IRU:n ansiomerkit kolmelle GLi:n kuljettajalle tunnustuksena vuosien turvallisesta ajamisesta

12/11/2023

IRU:n ansiomerkit kolmelle GLi Yhtiöiden kuljettajalle tunnustuksena vuosien turvallisesta ajamisesta

 

Kansainvälinen maantiekuljetusunioni IRU on myöntänyt Diploma of Honour -ansiomerkit kolmelle GLi Yhtiöiden kuljettajalle yli 20 vuoden esimerkillisestä työstä ammattiliikenteessä. Ansiokkaat kuljettajat ovat Jari Nietula, Juha Meronen ja Ain Aariste.

IRU:n ansiomerkit myönnetään henkilöille, joka ovat toimineet säännöllisesti kuljettajana vähintään 20 vuoden ajan, ovat olleet saman yrityksen palveluksessa vähintään viiden viime vuoden ajan, ovat ajaneet vähintään 1.000.000 ajokilometriä ammattimaisena kuljettajana joko kotimaan ja/tai ulkomaan maantieliikenteessä, eivätkä ole syyllistyneet vakavaan liikennevahinkoon viimeisten 20 vuoden aikana, eivätkä myöskään ole syyllistyneet vakavaan liikenne-, tulli- tai vastaavien määräysten rikkomiseen viimeisten viiden vuoden aikana.

IRU on maailman tieliikennejärjestö, johon kuuluu 3.5 miljoonaa jäsentä yli 100 eri maasta. Järjestö edustaa koko toimialaa – linja-autot, linja-autot, kuorma-autot ja taksit ja edistää ihmisten ja tavaroiden kestävää liikkuvuutta ympäri maailman.

Alla olevassa kuvassa: IRU:n ansiomerkkien saajat Juha Meronen (kuvassa vasemmalla), Jari Nietula (kuvassa oikealla) ja Ain Aariste (puuttuu kuvasta).

Ajankohtaista